Наум Шопов-младши да се сдобие с близнаци възможно най-скоро –

...
Наум Шопов-младши да се сдобие с близнаци възможно най-скоро –
Коментари Харесай

Фенове отреждат близнаци на Наум Шопов-младши

Наум Шопов-младши да се снабди с близнаци допустимо най-скоро – това му пожелаха почитателите в обществените мрежи. Думите им не са част от подранили сватбени честитки, а отговор на питане от страна на дипломирания доктор по отношение на идния сезон на Откраднат живот.

Екранният доктор Тасев направи анкета по отношение на какво желаят феновете да видят на дребния екран в границите на идващите епизоди, с което успокои върлите си фенове, че ще се завърне в престилката на обичания им персонаж.

За това, че Шопов може да се раздели с здравната драма се заприказва, откакто артистът постави Хипократовата клетва. Към сегашна дата, той специализира в детското поделение по изгаряния в Пирогов. Внукът на Наум Шопов е коментирал нееднократно, че в даден миг ще би трябвало да остави кариерата си пред камера на трупчета в интерес на медицината. Това, явно, няма да се случи при започване на тази година, когато Наум ще изследва и по какъв начин „ любовта лекува “ в седмия сезон на Откраднат живот.

Най-често срещаните претенции на почитателите на сериала пък е подновяването на романса сред доцент Виктор Банков (Юлиан Вергов) и доктор Зорница Огнянова (Диана Димитрова). Да се завърнат актьорите, с които стартира продукцията – Алекс Алексиев (д-р Василев), Радина Думанян (Биляна Захариева), Димо Алексиев (д-р Генадиев) и Дария Симеонова (пиарката Наталия), са измежду другите пожелания на феновете. Единственото, което се знае сигурно към този момент обаче е промяната на местоположението за фотоси. Новите епизоди ще нареждат познатите ни лекари в друга от Свети Кирил болница. Тя се чака да носи името Св. Анастасия, а самата постройка, съгласно спекулациите, ще се намира покрай столичното летище.

Междувременно Шопов-младши жонглира и с рекламната организация, която менажира дружно с годеницата си Теа Минкова и риалити фамилията Дани и Алекс Петканови. Освен това, той издаде и справочник, озаглавен Фитнес буквар. В него създателят показва лична стратегия за всеки вид тяло. Като бонус, той записва и видеа, в които демонстрира по какъв начин е редно да се извършват всички извършения, които разказва.

Големият интерес към книгата му пък го предизвика да издаде и второ томче. По него той ще работи още веднъж с годеницата си Теа. Заедно те ще опишат обичаните си предписания, като ще издадат триковете, които употребяват най-често зад печката. Очаква се книгата да стане пазарен факт през пролетта.

Източник: Монитор

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР