Natus Vincere ще организира благотворително събитие под наслова BORN TO

...
Natus Vincere ще организира благотворително събитие под наслова BORN TO
Коментари Харесай

Големите съперници в CS:GO се изправят заедно за благородна кауза

Natus Vincere ще провежда благотворително събитие под наслова BORN TO BE BRAVE по случай своя 13-ти рожден ден. Идеята на украинската организация е да предложения много от огромните играчи и тимове в Counter-Strike и с тяхна помощ да бъдат събрани средства в помощ бедстващите от военния спор в страната.

На 22 декември играчите на NaVi, FaZe, Astralis, Liquid, Fnatic, ENCE, BIG и MOUZ ще се съберат в няколко състава, построени да вземем за пример единствено от снайперисти, In-Game Leader-и, съпорт играчи и Rifler-и, като във всяка една от петиците ще играят микс от звезди на заглавието. Феновете от своя страна ще имат опцията да се насладят на събитието по всевъзможни способи, а приходите ще бъдат дарени на акцията UNITED24, основана от украинския президент Володимир Зеленски.

" NAVI става на 13 тази година, само че заради войната, която Русия води против Украйна, този рожден ден няма да бъде честван по нормалния метод. Вместо това, желаем да организираме BORN TO BE BRAVE CS:GO шампионат, с цел да помогнем на роднитата си показа CEO-то на клуба Йевхен Золотаров.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР