Националният отбор по футбол е показал добра игра, желание и

...
Националният отбор по футбол е показал добра игра, желание и
Коментари Харесай

Кръстаич видя положителни неща въпреки загубата на футболните национали

Националният тим по футбол е посочил добра игра, предпочитание и национализъм, които би трябвало да продължат. Това беше оценката на селекционера на България Младен Кръстаич след в Разград в първа.

Според сръбския треньор Черна гора е чакал само неточности на българите.

" Първото, което мога да кажа - играхме с много млади момчета, имаше някакво терзание, само че ние бяхме тимът, който доминираше в дуела. Черна гора чакаше наши неточности в средата ", разяснява Кръстаич.

" Трябваше да приключим по-добре обстановки, които имахме, само че това са млади момчета. Те желаеха, демонстрираха го на терена, имахме нашите шансове. Мисля, че можеше да стартираме по друг метод ".

Загубата понижава възможностите на България за една от първите две позиции, които дават право на класиране на Евро 2024. В понеделник отборът гостува на Унгария.

" Трябва да отидем с високо вдигната глава в Унгария. Сърбия е любимец в нашата група, само че към момента имаме благоприятни условия. Черна гора победи справедливо в тази ситуация, само че играчите демонстрираха предпочитание. Трябва да го повторим и в оставащите мачове ", добави Кръстаич.

В петък вечер в различен мач от групата Сърбия завоюва с 2:0 семейството си на Литва с голове на Душан Тадич и Душан Влахович.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР