Националният отбор по бокс за младежи е в последна фаза

...
Националният отбор по бокс за младежи е в последна фаза
Коментари Харесай

Много сериозна конкуренция очаква младежите ни по бокс в Сърбия

Националният тим по бокс за младежи е в последна фаза на подготовката си за присъединяване на обичайния интернационален шампионат „ Златна ръкавица “ в Суботица, Сърбия.

Четиридесетото издание на конкуренция ще се организира идната седмица, като се обрисува тя да бъде извънредно мощна и с доста сериозна конкуренция. До момента поръчки са подадени от близо 30 страни, като усещане прави големият интерес и цялостните тимове на боксови сили като Казахстан и Украйна.

Старши треньорът Борислав Бояджиев към този момент 10 дни води подготовка въз основата в „ Дианабад “. Той ще дефинира състава за Суботица в края на тази седмица.

„ Момчетата упражняват, влагат се крепко. Няма да бъдем с цялостен състав, защото имаме и някои травми и здравословни проблеми, само че шампионатът е значим, с цел да забележим на какво равнище сме преди международното състезание “, показа Бояджиев.

Турнирът в Суботица е стадий от подготовката българските гении по пътя към шампионата на планетата в Испания, който е през ноември (14-26).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР