Националният отбор на Дания се завърна у дома след отпадането

...
Националният отбор на Дания се завърна у дома след отпадането
Коментари Харесай

Футболистите на Дания се прибраха у дома

Националният тим на Дания се завърна вкъщи след отпадането си на полуфиналите на UEFA EURO 2020 против Англия. Скандинавците изгубиха трагично с 1:2 след продължения против "трите лъва ", само че се трансфораха в най-приятната изненада на шампионата.

"Хубаво е да ви видя. Хубаво е, че това не се случва онлайн. Това е нашият метод да ви благодарим. Показахме, че сме мощни, когато е мъчно. Сега всичко стартира още веднъж. Продължаваме с две неща - желаеме да печелим. Бяхме близо и сме разочаровани. Второто е, че желаеме да вдъхновим и да обединим страната. Желаем да продължим да го вършим. Благодарим ви за поддръжката. Без нея нямаше да успеем. Завършваме с овации за хората ", съобщи селекционерът на датския тим Каспер Хюлманд пред медиите на летището в Копенхаген.

"Горди сме с всичко, което постигнахме. Беше в действителност едно голямо пътешестване. Беше извънредно прочувствено. Никога не съм изживявал нещо сходно. Кристиан Ериксен беше отчаян, приказвах с него. Сега се любува на времето със своето семейство ", съобщи капитанът на скандинавския тим Симон Кяер.

Ериксен получи сърдечен арест по време на мача сред Финландия и Дания на стадион "Паркен " в самото начало на шампионата на Стария континент.

"Ще помним това възприятие 20, 30, 40 години. Невероятен тим сме. Говорили сме това и преди, само че не сме го доказвали тъкмо по този метод. През всичко, през което преминахме, вечно ще остави голям отпечатък в нашите души ", съобщи Томас Дилейни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР