Националният отбор на Бразилия бе посрещнат с камъни в родината

...
Националният отбор на Бразилия бе посрещнат с камъни в родината
Коментари Харесай

Посрещнаха Бразилия с камъни

Националният тим на Бразилия бе посрещнат с камъни в родината си след отпадането в 1/4-финалите на международното състезание в Русия. В Рио де Жанейро рейсът с играчите стана цел на ядосани от ранното овакантяване на Мондиал 2018 последователи. Те започнаха да целят транспортното средство с камъни, яйца, домати и други предмети. Наложи се полицията да избавя футболистите на „ селесао “.

Разочарованието от представянето на Неймар и компания в страната е голямо. В Русия тимът започва с 1:1 против Швейцария, последва измъчена победа с голове в добавеното време против Коста Рика (2:0 и ново 2:0 над Сърбия. В 1/8-финалите бразилците надиграха Мексико, само че в идната фаза отстъпиха с 1:2 пред Белгия и завършиха присъединяване си.

Самолетът с част от играчите кацна в 6 сутринта в неделя и беше посрещнат от малко почитатели на летището, които въпреки всичко се държаха културно. Неймар не се появи, а непосредствено от пистата беше взет от хеликоптер и откаран в дома му Мангаратиба край Рио. Бразилецът е апетитен като основният провинен за краха на „ селесао “.

Подигравките към огромната звезда на отбора не стопират. Симулативните му осъществявания станаха обект на подбив в обществените мрежи, само че наред с това въодушевиха група деца да се научат да падат като него.

Видео, в което младите гении стартират да се превиват на терена щом чуят името на Неймар, към този момент е шлагер в мрежата.

Мексиканският отбор „ Тихуана “ пък откри любопитен метод да забавлява феновете по трибуните в паузата на собствен мач. Клубът предложи игра с награди за почитателите, в която те трябваше да се търкалят по терена.

От високия интерес към симулациите на Неймар се възползва Националния институт за незабавна здравна помощ в Португалия. Организацията разгласява реклама с апел хората да звънят за помощ единствено, когато това е в действителност неотложно. В страницата си във „Фейсбук“ институтът разгласява фотография на превиващия се Неймар. Тя беше съпроводена от текст: „75.2% от позвъняванията на 112 също не са незабавни.“
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР