Националният отбор на България ще приеме Унгария в предпоследния си

...
Националният отбор на България ще приеме Унгария в предпоследния си
Коментари Харесай

Страх тресе БФС: България - Унгария без публика!

Националният тим на България ще одобри Унгария в предпоследния си мач от квалификациите за Евро 2024 в Германия на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив при закрити врата.

Това решение идва на фона на готвения от проведените почитатели на най-големите тимове в България всеобщ митинг против управлението на БФС, предава БТВ.

Ето какво написаха от централата ни:

Меси победил Холанд със 105 т. за " Златната топка "
Ботев изпусна Локомотив в 118-ото дерби на Пловдив
" Европейската футболна централа изпрати публично писмо до Българския футболен съюз, с което предлага квалификацията за Евро 2024 сред България и Унгария, планувана за 16 ноември, да бъде изместена на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив.

Причината за това е високата оценка на риска след разбор от страна на отдела по сигурност и сигурност на УЕФА.

Заради сигнали за готвени всеобщи вълнения и сериозната заплаха за публичния ред, специалистите на централата желаеха официални мнения от българското Министерство на вътрешните работи, Столичната дирекция на вътрешните работи и Българския футболен съюз, като след спомагателна връзка с Унгарската футболна федерация, се стигна до решението европейската подготовка да се организира на 16 ноември, четвъртък, от 19:00 часа, на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив, при закрити врата. По-ранният час на дуела е съгласуван с програмата за пътешестване на гостите от Унгария, които ще заминат за родината си незабавно след края на мача ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР