Националната телевизия изрита Мира Добрева от редиците си, след като

...
Националната телевизия изрита Мира Добрева от редиците си, след като
Коментари Харесай

Изритаха Мира Добрева от БНТ

Националната телевизия изрита Мира Добрева от редиците си, откакто прекрати излъчването на " Българска национална телевизия на 60 ", разбра HotArena.

Последното издание на предаването бе излъчено на 19 декември предходната година. От новата 2022 то въобще няма да участва в програмната скица и повече епизоди няма да се снимат. Решението на програмното управление на държавната медия е взето единствено 2 месеца, откакто титулярният водещ Драгомир Драганов бе заменен от Мира Добрева. През октомври от " Сан Стефано " 29 без никакви предварителни изказвания постановиха рокадата и тя изненада твърдите последователи на формата, основан за 60-годишния празник на малкия екран майка, написа Ретро.

Името на Драго Чая продължи да попада във финалните надписи, само че измежду водещите, които работят зад кадър. Последва вълна от зрителско неодобрение в обществените мрежи и нагнетяване на пристрастеностите. Известни персони и елементарни жители основателно се питаха какво става и показваха отзиви. Преобладаващото бе, че без Драго Чая, който ври и кипи в основаното от него предаване, то към този момент няма да е същото. В обществените мрежи Мира Добрева даже си изпусна нервите и се самозащити от злобар с думите " Марш, копелдак! ".

Напрежението провокира изказване на шефа на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, който бе изкусен: " Драго направи 150 издания, както и толкоз изявленията. Добре е понякога да променяме лицата, по тази причина е и промяната ". Пред изданието самата Мира Добрева показа наскоро, че си остават другари с Драганов, само че няма да го търси за препоръки, тъй като позволява, че е засегнат. " Решението кой да води се взема от управлението на Българска национална телевизия. Водещият не е индивидът, който преценя дали да бъде на екран или не. Като предан чиновник на Българска национална телевизия се преценявам с това, което се взема решение на по-високо равнище ", отбрани се Добрева. Обикновената подмяна на един водещ с различен не докара до положителни резултати. " Българска национална телевизия на 60 " се радва на добра гледаемост единствено в първите две издания, водени от Мира. В идващите ползата стихва до най-ниската си точка след летящия си старт през 2019 година

Тя обаче не се усеща отговорна, а дори в противен случай. Блондинката изригна мощно в обществените мрежи с парещ коментар за миналата година в персонален и професионален проект. Вместо да се засрами, че поради нея " Българска национална телевизия на 60 " е завършило, тя потегли да търси сметка - за какво не е получила нито една премия или за какво не е попаднала в някоя ранглиста. " Тази година не получих нито една премия. Няма ме в никаква ранглиста. Не написах нова книга. Публично отнесох доста ругатни. И таман назад на предстоящото, усещам като че ли съм постигнала повече, след като и да било. Защото имам най-важното: скрепен екип, незлобливи хора, всеотдайни души, скъпи другари. Нима нуждая се от друга премия ", написа Мира.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР