Националната служба за охрана търси да назначи 33 нови служители

...
Националната служба за охрана търси да назначи 33 нови служители
Коментари Харесай

НСО обяви конкурс за нови охранители

Националната работа за защита търси да назначи 33 нови чиновници на сержантски длъжности – 20 охранители, 10 водачи и трима автомонтьори.
Кандидатите за охранители би трябвало да са пълнолетни български жители, на възраст до 32 години, със приключено минимум приблизително обучение, с чисто правосъдно минало, физически и психически пригодни, както и да имат удостоверение за ръководство на моторно транспортно средства от категория „ B ”. Те ще минават през изпит за определяне на равнище на физическата подготовка, психическо проучване и заключително изявление.
Кандидатите за водачи в НСО би трябвало да са не по-възрастни от 40 години, психически пригодни, с минимум приблизително обучение и с чисто правосъдно минало. Трябва да имат удостоверение за ръководство на МПС от категория „ C ” и да не са лишавани от право на ръководство на МПС през последните три години. Сред изискваните документи е и уверение (справка) от МВР-Пътна полиция за възможни наложени санкции на лидера. Кандидатите ще минават през изпит за определяне на равнището на характерни познания и умения за осъществяване на длъжността, в това число на практика изпит с ръководство на коли от категории „ C ” и „ B ” на полигон и в градски условия.
Кандидатите за автомонтьор би трябвало да имат най-малко приблизително обучение и професионална подготовка в автотранспортната техника, да не са по-възрастни от 40 години и да не са осъждани. Те също ще преминат през три стадия на конкурсната процедура – изпит за определяне на равнището на характерни познания и умения, психично проучване и заключително изявление.
Документи за кандидатстване за „ младши помощник ”- охранител и „ младши помощник ”-шофьор се подават от 1 декември т.г. до 27 януари 2023 година, а за „ младши помощник ”- автомонтьор – до 9 декември т.г.
През юни от НСО оповестиха конкурс за 15 нови чиновници - 10  охранители и петима шофьори
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР