Националната следствена служба (НСО) излезе с официална позиция за случилото

...
Националната следствена служба (НСО) излезе с официална позиция за случилото
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! НСО разкри какво точно се е случило с черния "Мерцедес" на Радева

Националната следствена работа (НСО) излезе с публична позиция за случилото се с черния " Мерцедес " на брачната половинка на президента светлочервен Радев Десислава Радев. Както първо БЛИЦ писа всичко е почнало през вчерашния ден в региона на НДК и е приключило край резиденция " Бояна ".

Малко по-рано през днешния ден от президентството и Министерство на вътрешните работи също приказваха пред медията ни за случилото се.


Ето какво написа в известието пък на НСО (публикуваме го без редакторска намеса):

РАЗПОРЕДЕНА ПРОВЕРКА В НСО

Във връзка с оповестена в медиите информация, НСО декларира, че госпожа Десислава Радева на 07.02.2018 година,както и на която и да било друга дата, не е управлявала длъжностен автомобил на НСО.

Във връзка с нейната сигурност, когато се постанова да употребява профилиран превоз, същият се обезпечава по реда на Закона за НСО – със длъжностен автомобил и длъжностен лидер.

В НСО е разпоредена инспекция, която ще обясни всички обстоятелства и условия към случая. При състояние, че бъдат открити нарушавания от страна на наши чиновници, ще бъдат подхванати съответните ограничения.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР