Националната информационна кампания Бъди войник ще гостува днес (24.09.19 г.)

...
Националната информационна кампания Бъди войник ще гостува днес (24.09.19 г.)
Коментари Харесай

Центърът на Асеновград се превръща в поле за бойни машини днес

Националната осведомителна акция " Бъди боец " ще гостува през днешния ден (24.09.19 г.) в Асеновград. Мероприятието е с начален час 16:00 ч., а мястото - площад „ Академик Николай Хайтов ”. Там ще бъдат построени щандове на Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, Централно военно окръжие и Националната гвардейска част. Освен това, на общинския паркинг, ситуиран откъм моста на остарялата пловдивска автогара, ще бъдат позиционирани 10 центъра за неподвижен и динамичен показ на въоръжение и техника от състава на 4-ти Артилерийски полк–Асеновград и 68-ма Бригада Специални сили–Пловдив.
Очаква се интерес да провокира ръководството на машини, които ще заемат и ще напущат огнева позиция. От 18:30 ч. на площад „ Академик Николай Хайтов ” ще бъде изнесена концертна стратегия от актьори и реализатори от Представителен отбор на Въоръжените сили, Представителен духов оркестър на Военновъздушните сили, танцов състав „ Станимака ” при боен клуб-Асеновград и оркестър за национална музика „ Фугас ” при 4-ти артилерийски полк. Очаква се посетители в програмата да са Маргарита Хранова, Орлин Горанов и Росица Кирилова и Райко Кирилов.
Националната акция „ Бъди боец ” започва през месец март тази година и е под егидата на Министерството на защитата. Организира се и се организира за набиране на кадрови военнослужещи за потребностите на Въоръжените сили на Българската войска. Общо 27 са градовете, които домакинстват на акцията. Надсловът, под който ще премине самодейността, е „ Вижте от близко българската войска! ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР