Националната асамблея (парламент) на Венецуела реши да отложи планираните за

...
Националната асамблея (парламент) на Венецуела реши да отложи планираните за
Коментари Харесай

COVID-19 затвори парламента на Венецуела


Националната асамблея (парламент) на Венецуела реши да отсрочи плануваните за идващите дни съвещания поради разпространяването на ковид, заяви организация EFE.

В документално изказване управлението на Народното събрание се обръща към народа на Венецуела, с цел да го осведоми, че е взето решение да бъдат анулирани парламентарните съвещания от 5 до 9 април. Подчертава се, че мярката е призната за „ обезпечаване на превантивни мерки”, ориентирани против разпространяването на ковид.

Тази седмица няма да се организират присъствени съвещания на парламентарните комисии. В изключителни случаи това може да стане, в случай че възникне нужда от приемане на закони, се споделя още в документа, подписан от ръководителя на Народното събрание Хорхе Родригес.

БГНЕС напомня, че в неделя президентът на страната Николас Мадуро разгласи в телевизионно послание, че наложените във Венецуела строги ограничения за Великденските празници ще бъдат удължени с още седем дни.

Венецуела регистрира рекордно високо всекидневно нарастване на случаите на ковид (1,779). Мадуро съобщи, че епидемиологичната обстановка във Венецуела зависи от разпространяването на бразилските варианти (P1 и P2).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР