Националната агенция за приходите (НАП) започна проверка на бившия финансов

...
Националната агенция за приходите (НАП) започна проверка на бившия финансов
Коментари Харесай

Влади Горанов е разследван от НАП заради покупка на два скъпи имота

Националната организация за приходите ( Национална агенция за приходите ) стартира инспекция на някогашния финансов министър Владислав Горанов. Поводът са купените от едноличната му компания,,Trilema Consulting " офиси на бул. Цариградско шосе в София. За тях са платени 750 хиляди лева Първият парцел е офис на банка с повърхност 145 кв. м, който се намира на сутеренен етаж, а вторият парцел е записан като,,учебна занималня на две равнища " и е 136 кв. м.

Все още се прецизират от кое място са открити средствата за покупка на двата парцела. Бившият финансов министър е заявил за последно пред страната, че има 76 193 лева на влог, а неговата брачна половинка още 11 500 лева. 

Миналата седмица Горанов изясни, че офисите са купени с търговски заем и доходи на сдружението. За данъчна инспекция на някогашния министър настояха от,,Има подобен народ ".

Това е втората инспекция против него. Първата, която стартира преди три години, бе поради първокласния апартамент в столичния квартал,,Изток ", където той живее. Жилището е благосъстоятелност на неговия кръстник, а Горанов заявява, че го употребява безплатно. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР