Национална тенис лига назначи за свой изпълнителен директор Люба Ганчева,

...
Национална тенис лига назначи за свой изпълнителен директор Люба Ганчева,
Коментари Харесай

Люба Ганчева е новият Изпълнителен директор на Национална тенис лига

Национална тенис лига назначи за собствен изпълнителен шеф Люба Ганчева, която ще поеме цялостната активност по организацията на шампионатите през сезон 2019. Специалист в региона на маркетинга и връзките, тя ще дава отговор и за поддържането на уеб страницата, наличието на лигата в публичното пространство, медиите и обществените канали, както и за работата с сътрудниците на НТЛ.

" Люба Ганчева е извънредно опитна в организирането на събития в разнообразни области, в това число на тенис шампионати. Освен това тя има дълготраен опит в маркетинга и връзките, а нейно в допълнение преимущество е любовта й към тениса ", разяснява шефа на НТЛ Иван Запрянов.

Национална тенис лига влиза в деветия си сезон и към този момент е основала авторитетно име на сериозна верига за тенис шампионати за фенове и ветерани с национално покритие. Календарът на шампионатите за 2019 година е избран и ще следва построените от последните години на съществуването си ясни правила, в това число метода на регистрация и поръчка за присъединяване.

С Люба Ганчева на борда си НТЛ има упоритостта да развие на още по-високо равнище активността си и да притегли нови участници и сътрудници. По този метод лигата ще реализира задачата си, а точно да подтиква дилетантите и ветераните да демонстрират отговорно отношение към тениса. Чрез него те ще могат да поддържат и усъвършенстват физическата си форма и да се развиват като персони, предизвиквайки себе си в една висококонкурентна среда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР