Националът Розалин Пенчев и тимът на Ал Араби (Доха) изпуснаха

...
Националът Розалин Пенчев и тимът на Ал Араби (Доха) изпуснаха
Коментари Харесай

Алексий Спиридонов спря Розалин Пенчев и Ал Араби за финала за Купата на Катар

Националът Розалин Пенчев и отборът на Ал Араби (Доха) изпуснаха на косъм опцията да се класират на край в шампионата за Купата на Катар. Воденият от Хуан Мануел Чикело тим отстъпи на Ал Ахли и Алексей Спиридонов с в третия полуфинален мач на конкуренцията, траял над два часа и половина.

Ал Араби завоюва първата полуфинална борба с 3:1 гейма, след което записаха проваляне с 2:3 гейма. Така напред се класира противникът, като в борбата за трофея ще се изправи против Полийс (Доха) и Борислав Георгиев.

Розалин Пенчев изигра следващия си мощен мач, като се разписа с 25 точки (2 аса, 1 блокада) и бе най-резултатен. Българинът оглави класацията на реализаторите с общо 71 точки, а при играчите с максимален брой точки в гейм, е втори - с 5,07 пункта (в 14 гейма). Лидер е Оливер Венно с 5,71 (40 точки за 7 гейма).

Мохамед Басам добави 24 точки (2 аса, 11 блокади), Боян Дюкич завърши със 17 точки, само че напъните им не бяха задоволителни за победа. За Ал Ахли ексцентричният Алексей Спиридонов бе над всички с 33 точки (1 ас, 1 блокада). Роман Данилов приключи с 18 точки (3 аса).

Финалът е на 19 февруари (петък) от 17:00 ч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР