Националът Антон Недялков даде интервю пред Sportal.bg в Ларнака, където

...
Националът Антон Недялков даде интервю пред Sportal.bg в Ларнака, където
Коментари Харесай

Недялков: Лудогорец ще измести ЦСКА от върха, чака ни много работа в националния отбор

Националът Антон Недялков даде изявление пред Sportal.bg в Ларнака, където лагерува " А " тимът. Звездата на Лудогорец, който е измежду най-опитните в селекцията на Младен Кръстаич, приказва както за националния отбор, по този начин и за " орлите " и битката в efbet Лига.

" Атмосферата в националния тим е супер. Всичко върви добре. Победите дават в допълнение самочувствие на целия тим. Да, един от опитните съм, в този момент имам опция да предам на по-младите това, което съм научил. За мен това е наслаждение. Кръстаич е извънреден треньор и човек, доста е положителен. 
 Националите се похвалиха с вълшебна голова офанзива с 21 паса Националите се похвалиха с вълшебна голова офанзива с 21 паса
Опитваме се да създадем добър тим и колектив. Дали ще се класираме на даден конгрес, ще забележим с времето. Имаме доста работа да вършим още. Трябва да сме стъпили крепко на земята, да работим и да стигнем равнището на средноевропейските тимове, още сме млади и зелени, с цел да се конкурираме с по-силните. 
 Гонзо: България се готви за класиране на Евро 2024 Гонзо: България се готви за класиране на Евро 2024
Успях да виждам малко от дуела на Лудогорец с Розова котловина за купата. Теренът мисля, че не беше толкоз добър, в тази ситуация по-класният тим победи. В шампионата ЦСКА реализира много победи, лидер е в класирането, добре е да има по-голяма конкуренция. Трябва да се вдигне равнището, клубните коефициенти - българските тимове да не отпадат в първите два кръга в Европа. Българските футболисти би трябвало да се развиват, би трябвало да имаме повече футболисти в чужбина. 
 Розова котловина удържа Лудогорец за час, само че Розова котловина удържа Лудогорец за час, само че " орлите " са в идната фаза
Ще поставим оптимални старания да изместим ЦСКА от върха преди зимната пауза, поисквам си го, всичко е допустимо, само че мисля, че ще се получат нещата. Лудогорец направи добра акция дотук в Европа. Чувам, че Андерлехт не са доста добре за момента, само че въпреки всичко приказваме за доста стойностен тим. 
17  Розова котловина - Лудогорец (Разград)
Чакам с неспокойствие да дойдат мачовете с Андерлехт и да забележим какво ще се случи. Ще бъда за Франция на международното, имат млади и бързи футболисти, уповавам се да се получат положителни мачове, с доста голове. Да забележим качествата на мощните футболисти, с цел да забележим кое ни липсва на нас ", съобщи Антон Недялков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР