Настояваме Община Варна да отстоява позицията си, а организаторите на

...
Настояваме Община Варна да отстоява позицията си, а организаторите на
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 6 юли

Настояваме Община Варна да отстоява позицията си, а уредниците на „ Алея на книгата “ да се съобразят, както всички останали или в случай че ще се прави „ голям компромис от страна на Община Варна “, да се направи за всички! Нека по-широкото и комфортно пространство е за всички! Нека всички уредници сме равнопоставени. Настояваме за идентични критерии и спазването им, без допускане на дискриминация.

Затлъстяването е хронична болест, породена от сложно взаимоотношение сред генетични, метаболитни и фактори на околната среда /социални, психични, поведенчески/, водещи до дисбаланс сред приема и разхода на сила. Постигането на задачите при битката със затлъстяването изисква мултидисциплинарен метод с присъединяване на екип от общопрактикуващи лекари, ендокринолози, гастроентеролози, експерти хранене и диететика, други

Поради организационни аргументи плануваното затваряне на ул. „ Подвис “ във Варна е отсрочено. Това оповестиха за Moreto.net от общинската пресслужба.

Гражданите ще бъдат известени за новата дата на затваряне на улицата.

Най-високият междинен триумф от матурата по БЕЛ след 12. клас във Варна отбелязва Първа езикова гимназия. Тя се подрежда на шесто място в страната. Нейният резултат е 5.18. У нас няма нито едно учебно заведение с отличен триумф от препитването през 2023 година.

Популярният американски нео-соул-джаз реализатор BILAL ще дойде в края на тази седмица за първия си концерт във Варна. Събитието ще е от 22:30 часа на 9 юли и е под шапката на Sofia Live Fest, а хазаин е клуб Ментол.

Станаха ясни учебните заведения във Варна, чиито възпитаници реализираха най-високи резултати на националното външно оценяване след 4. клас.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР