Настоящото Народно събрание няма нито легитимност като обществена подкрепа, нито

...
Настоящото Народно събрание няма нито легитимност като обществена подкрепа, нито
Коментари Харесай

Радев: Настоящият парламент няма легитимност като обществена подкрепа, за да пренаписва Конституцията

Настоящото Народно заседание няма нито легитимност като социална поддръжка, нито задоволително гражданско посланичество, като % дали своят вот на последните избори, с цел да пренаписва Конституцията. Така че, на всички е ясно, че тези напъни за замяна на публичния контракт се вършат най-много с цел да се оправдае безпринципната коалиция. Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти в Бургас.

„ А и партиите, които напират да пренапишат публичния контракт, нямат, съгласно мен, и моралната легитимност да го вършат. Защото те събират парламентарна поддръжка със цената на изменничество на личните си гласоподаватели ", добави Радев.

„ Службите за сигурност работят интензивно. В момента най-важното е да не се позволява некадърно вмешателство в тяхната работа и продължение на опитите за тяхната политизация. Докладът на Националния контратерористичен център сподели, че няма директна опасност за националната сигурност. Очаквам службите за сигурност да продължат да работят умерено и отговорно ”.

„ Ако има смяна в ситуацията, съм подготвен да свикам КСНС ”, сподели президентът.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР