Настоящият спортен директор на Барселона Матеу Алемани, който ще напусне

...
Настоящият спортен директор на Барселона Матеу Алемани, който ще напусне
Коментари Харесай

Шеф на Барселона обмисля примамливо предложение от Астън Вила

Настоящият състезателен шеф на Барселона Матеу Алемани, който ще напусне клуба след края на сезона, е пред контракт с Астън Вила, а в британския клуб той ще получава много по-солидно финансово заплащане, твърди испанското радио Cadena SER. 

Алемани прибира по 1.4 милиона евро от каталунския гранд, само че Астън Вила се чака заплатата му да бъде в четворен размер в границите на 5-6 милиона евро. 
 Двукратен победител в ШЛ е любимец за нов състезателен шеф на Барселона Двукратен победител в ШЛ е любимец за нов състезателен шеф на Барселона
60-годишният испанец цитира „ нов професионален план “ като причина за раздялата с Барселона. Очаква се след назначението му в Астън Вила той да работи с някогашния треньор на Севиля и Виляреал. 
 Спортният шеф на Барса ще напусне клуба, подготвен е да отиде в Премиър лийг Спортният шеф на Барса ще напусне клуба, подготвен е да отиде в Премиър лийг
Ръководството на Барселона към този момент търси заместител на Матеу Алемани, а измежду разновидностите се загатва и името на някогашния футболист на отбора Деко, който евентуално ще дойде за диалози с каталунците през идната седмица.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР