Настоящият изпълнителен директор на Левски Павел Колев може да се

...
Настоящият изпълнителен директор на Левски Павел Колев може да се
Коментари Харесай

Стенли връща Павел Колев в БФС

Настоящият изпълнителен шеф на Левски Павел Колев може да се завърне в БФС. Това ще се случи, в случай че именитият Стилиян Петров завоюва изборите за нов президент на футболната централа. По принцип конгресът трябваше да се организира през юни, само че поради пандемията бе отсрочен за есента. Самият Стенли към момента не е оповестил публично, че ще се кандидатира за поста. Според някои информации обаче точно той е любимец за правоприемник на Борислав Михайлов. Първоначално Петров отхвърляше, само че неотдавна загатна, че обмисля вид да се кандидатира за поста.

" Радвам се, че името ми се спряга за този пост, само че аз към този момент 20 години съм отвън България, което ненапълно е добре, само че въпреки това не толкоз. Президентът, който поеме нещата, би трябвало да бъде заобиколен от мощен екип, при мен това сега е проблем. Не мога да дам безапелационен отговор, само че би трябвало да проучвам още нещата. Дали изобщо могат да се трансформират, дали хората желаят нещата да се трансформират. Финално мнение мога да дам, когато има дата за конгрес. Ще обмисля съществено нещата ", показа Петров.
 Стилиян Петров: Сериозно премислям опцията да се кандидатирам за президент на БФС
Павел Колев пристигна в Левски при започване на 2019 година точно от БФС, където заемаше поста на зам.-изпълнителен шеф. Няма подозрение, че в тази си роля той вършеше сносно своята работа. Преди това Колев бе пресаташе на родната централа. Стилиян Петров и Павел Колев са се сближили към курса на УЕФА за ръководство на стопанска система на спорта, който бе основан единствено за някогашни футболисти и някогашният халф приключи. Настоящият началник на Левски помагал доста на Стенли по време на ученето. Както е известно, с новата тапия Петров към този момент има право да работи като общоприет управител на европейски футболни клубове. Според осведомени Колев към този момент се е свързал със Стенли и двамата разискват възможна взаимна работа в БФС.

Факт е, че положението на Левски не е по никакъв начин цветущо. Основният спонсор на клуба към този момент не дава пари и действително в последните месеци " сините " се устоят от своите почитатели. Колев измисли доста разновидности за финансиране, само че действително без стабилен спонсор, няма по какъв начин Левски да бъде конкурентноспособен и да взе участие в борбата за купата, защото клубът има доста неотложни отговорности. Още повече, че в случай че на " Герена " вероятно пристигна нов притежател и надлежно общоприет спонсор, актуалната позиция на Колев не е обезпечена.

" Меридиан мач "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР