Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели мнението си след

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели мнението си след
Коментари Харесай

Младенов нападна Манолев: Липса на култура и възпитание!

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, показа мнението си след сложния триумф с 1:0 над Пирин, само че експертът реши да насочи фокуса към обстановката от края на първата част.



"Трудна си я направихме. Имахме късмет да покачим, само че не бяхме задоволително безапелационни пред гола. Второто полувреме свалихме много от равнището, което трябваше да поддъоржаме.

"Крайно отчаян съм от Манолев. Не би трябвало да се минава границата, тъй като отиваме в зоната на неразрешените неща, а той тъкмо това направи. Говоря за расизъм. Тук нямаме маймуни на терена, нито нещо по-различно от белите хора. Това е много неоправдателно и неприятно за коментиране. Споменавам го, тъй като чух и видях какво стана. Нужно ли е да става? Това е една игра и спортсменството би трябвало да бъде преди всичко.

"Всеки тим желае да побеждава, само че не мога да кажа, че ми е прелестно да слушам сходни неща по адрес на наш футболис. Това е непочтено държание, липса на
просвета и образование! "

"Трябваше ни втори гол, тъй като ненужно изнервихме обстановката. Най-щастлив съм от представянето на Християн и Асен. Имаше чудесно взаимоотношение сред Асен и Йомов, това способства за успеха. Работим в това отношение, с времето всичко ще си пристигна на мястото ", добави Младенов.

"Не е хубаво да се отсрочват мачове, само че поради обстановката, това бе идеално за нас ", показа още наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР