Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович бе много доволен от победата

...
Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович бе много доволен от победата
Коментари Харесай

Люпко разкри тактиката за Осиек и каза: Ще е супер, ако загубим с 1:2

Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович бе доста удовлетворен от успеха с 2:1 при визитата на Славия. Специалистът се готви към този момент за значимия мач с Осиек, като разкри, че и в Хърватия отборът ще играе със скица 3-5-2.

“Радвам се, че най-сетне победихме. Не стратирахме, както би трябвало и не изглеждаше, че ще спечелим, откакто губехме, само че показахме темперамент. Сътворихме положения и с влизането на Евандро обърнахме. Мисля, че справедливо победихме. Много бе значимо да спечелим през днешния ден. Връщаме се на правия път и имаме положителна атмосфера за мача с Осиек. Най-вероятно ще играем по същия метод - 3-5-2, за по-късно не знам. Нямам разновидности за доста разнообразни способи. Аз поемам отговорностите. Ако има проблем, аз се боря да създадем добър тим. Не се тревожа за резултатите. Ако не са положителни, знам какво следва. За да е прав треньорът, би трябвало да побеждава”, сподели Петрович.

“Загорчич е доста надарен треньор и добре води тима си. Създаде ни много проблеми. Ние няма да отидем в Осиек, с цел да се браним, а да вкараме гол. Осиек е тимът, който обичам от 14 годишен. Стадионът е същият, когато и аз играех там. Правят пет футболни терена, а този остарелият стадион няма да го употребяват. Ще бъде супер, в случай че загубим с 1:2”, добави Люпко. efbet Лига 3 кръг, неделя 28 юли  Славия 1:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР