Наставникът на ЦСКА – София Саша Илич сподели след успеха

...
Наставникът на ЦСКА – София Саша Илич сподели след успеха
Коментари Харесай

Саша Илич: В момента изобщо не мислим за титлата, а за мача в Стара Загора

Наставникът на ЦСКА – София Саша Илич показа след триумфа с 2:1 над Пирин в контролна среща, че е удовлетворен от миналата зимна подготовка. Той съобщи, че все още отборът му не мисли за купата.
20  ЦСКА-София - Пирин
„ Каквото е за нас, такова е и за другите тимове. Ще се приспособим към тези условия. Направихме добра подготовка от физическа позиция. Нямаме контузени футболисти. Най-важен за нас е идващият мач. В момента въобще не мислим за купата, а за мача в Стара Загора. Най-важното сега е да сме като един тим. Само по този метод можем да стигнем до победи и купата. Няколко пъти повтарях. Феновете са доста значими за нас и с тяхна помощ можем да реализираме по-добри резултати “.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР