Наставникът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов сподели пред Sportal.bg след

...
Наставникът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов сподели пред Sportal.bg след
Коментари Харесай

Бислимов: Основната цел е оставане в професионалния футбол

Наставникът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов показа пред Sportal.bg след загубата с 0:1 от Марица (Пловдив), че е удовлетворен от раздаването на своите футболисти.

„ Получи се един равносилен дуел. Момчетата се раздадоха и демонстрираха темперамент. Допускаме още веднъж да ни вкарат обикновен гол. Не се възползвахме от обстановките, които създадохме през първото полувреме. Доволен съм, има още мачове и ще си оправим грешките “.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Идеята ни беше да играем на контраофанзива. Те да владеят топката, а ние да се възползваме от пространствата зад тила им. Можеше доста по-добре да развием някои обстановки. През първото полувреме беше фрапиращо, когато излезе Клаубер самичък против вратаря. Мачът щеше да се развие по различен метод. Играем си мач за мач. Основната цел е оставане в професионалния футбол. Ако успеем да влезем в тройката, ще е добре пристигнало “.
 Марица стартира полусезона с триумф над Спартак (Плевен) Марица стартира полусезона с триумф над Спартак (Плевен)
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР