Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан беше доста ядосан след

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан беше доста ядосан след
Коментари Харесай

Зидан към журналист: Искате да се откажем ли?

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан беше много сърдит след отпадането от Атлетик Билбао на полуфиналите за Суперкупата на Испания. Кралският клуб отстъпи с 1:2 и пропусна опцията да пази трофея от предходната година във финала против Барселона.

" Първото полувреме беше доста мъчно. Влязохме зле в мача и получихме два гола. Това бяха и единствените шансове за противника. При 0:2 постоянно е мъчно. След почивката играхме по-добре, създавахме положения, вкарахме гол... Но не успяхме да изравним ", разяснява Зидан.

This is what Zidane had to say after our Super Cup semi-final match. |
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) " Ще продължим да работим, няма различен излаз. Първо би трябвало да се възстановим и започваме да мислим за идващия мач. Дали загубата ще се отрази на тима? Не. Вие какво желаете - да се откажем и да не доиграем сезона ли? ", реагира французинът на един от въпросите на конференцията.

Загубата беше първа за Реал от месец и половина насам. Отборът прекъсна серия си от 9 мача без проваляне, а Тибо Куртоа позволи девета поредна дузпа против него да бъде осъществена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР