Наставникът на Пирин Благоевград – Иво Тренчев, остана разочарован от

...
Наставникът на Пирин Благоевград – Иво Тренчев, остана разочарован от
Коментари Харесай

Иво Тренчев: Трябва да продължим напред, но това не бе добър мач за нас

Наставникът на Пирин Благоевград – Иво Тренчев, остана отчаян от представянето на своя отбор при визитата му на Лудогорец в efbet Лига. „ Орлетата ” отстъпиха на своя съперник с 0:4 в Разград.

„ Заслужена победа на Лудогорец. Имаше моменти, в които стояхме добре, само че когато не стигнеш до врата на съперника, няма по какъв начин да вкараш гол. Допуснахме доста неточности. Грешахме в зони, в които не би трябвало да се бърка. Отделно първият гол, а по-късно и другите неточности които последваха…просто необяснимо за мен, само че въпреки всичко може да е имало и малко терзание. Ще проучваме, има пауза, а по-късно и мач за Купата с Вихрен. Трябва да се съберем, имаме проблеми с контузени хора. Трябва да продължим напред, само че несъмнено това не бе добър мач за нас ”, разяснява Тренчев.

„ Определено първият гол обърка тактиката ни. Трябва да се връщаш в мача. Имаше обстановки, в които ние не смеехме да стреляме към вратата. Не знам какво чакахме в наказателното поле. И Аюб имаше обстановка, Суда, Комано най-после вместо да се опита да стреля, той прави някакви неща, които… това сме ние. Трябва просто да проучваме грешките и да намерим себе си, тъй като ни предстоят още толкоз тежки мачове против Черно море, ЦСКА. ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР