Наставникът на Наполи Лучано Спалети демонстрира, че не е напълно

...
Наставникът на Наполи Лучано Спалети демонстрира, че не е напълно
Коментари Харесай

Лучано Спалети се заяде с ръководството на Наполи

Наставникът на Наполи Лучано Спалети показва, че не е изцяло благополучен в клуба, без значение че тези дни донесе шампионската купа на Италия. Съвсем до неотдавна експертът беше с изтичащ в края на сезона контракт и без значение че от дълго време беше ясно, че ще победи със Скудетото, контрактът му е бил удължен едвам неотдавна. В случая шефовете са се възползвали от уговорка, съгласно която клубът може едностранно да направи това, като по този начин даже не са говорили с треньора.

Така към този момент договорът на Спалети е до лятото на 2024 година, въпреки това към момента да не е оповестено публично.

“Няма никакъв проблем. Ръководството имаше тази алтернатива и са се възползвали от нея. Благодаря им, че въпреки всичко ме осведомиха ”, съобщи саркастично Спалети в ефира на DAZN.

Според италианските медии наставникът е неудовлетворен, че с него към момента не са водени диалози за бъдещето на Наполи през идващия сезон, като това включва и възможните прехвърляния.

В неделя първенецът на Серия “А ” надделя Фиорентина с 1:0 като хазаин и до края на сезона му остават още четири мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР