Наставникът на Миньор (Перник) Красимир Петров коментира пред Sportal.bg финансовата

...
Наставникът на Миньор (Перник) Красимир Петров коментира пред Sportal.bg финансовата
Коментари Харесай

Треньорът на Миньор каза каква е ситуацията със заплатите

Наставникът на Миньор (Перник) Красимир Петров разяснява пред Sportal.bg финансовата конюнктура в клуба. Вчера в печата се написа, че при " чуковете " има съществено закъснение на заплати. Петров обаче опроверга тази информация.

" Няма такова нещо. Всички заплати на треньорите, футболистите и чиновниците на Миньор се изплатени до последния лев, няма забавени заплащания. Искам да кажа, че по този начин или другояче аз не съм пристигнал в Миньор за пари, а с цел да направя всичко допустимо да спася тима от изпадане. Това е моята цел. 
 Без промени в Миньор (Перник)! Без промени в Миньор (Перник)! " Чуковете " обясниха за заплатите и наградите в клуба
Ако обаче почитателите преценяват, мога да си потегли незабавно. Чака ни доста значим мач с Литекс, който ще бъде на живот или гибел. Сега обстановката ни е тежка, само че в случай че не вземем този мач, ще стане два пъти по-тежко. Трябва да спечелим непременно ", съобщи Красимир Петров. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР