Бившият корнербек на Колорадо Кормани Макклейн, който беше най-добрият подписал

...
Бившият корнербек на Колорадо Кормани Макклейн, който беше най-добрият подписал
Коментари Харесай

Бившият корнербек на Колорадо и най-добрият подписал Кормани Макклейн се прехвърля във Флорида, казва агент

Бившият корнербек на Колорадо Кормани Макклейн, който беше най-хубавият подписал в гимназията на Дейон Сандърс предходната година, се насочва към Флорида.

Агентът на Макклейн, Хектор Ривас от Disruptive Sports, удостовери решението на Макклейн в сряда пред Асошиейтед прес и сподели, че играчът има намерение да се запише допустимо най-скоро. ESPN първи заяви за преместването.

Макклейн беше петзвезден новобранец от Лейкланд, Флорида, оценен като евентуален номер 2 за 2023 година в съставната ранглиста на 247Sports.

Той направи 13 борби и имаше две минава раздялата като първокурсник, като стартира четири игри и играе в девет. Макклейн мина от Маями в Колорадо през януари 2023 година, откакто Бъфалос нае Сандърс.

„ Искам най-хубавото за него, дребосъче. Наистина. Искам това дете да се издигне “, сподели Сандърс, откакто Макклейн влезе в трансферния портал. „ Понякога би трябвало да прекъснете връзката с нещо, с цел да се свържете още веднъж с нещо друго, което да ви рестартира и да ви зареди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР