Наставникът на Миньор Перник – Христо Янев, загатна, че ще

...
Наставникът на Миньор Перник – Христо Янев, загатна, че ще
Коментари Харесай

Христо Янев загатна за оставка: В следващите часове ще разберете какво съм решил

Наставникът на Миньор Перник – Христо Янев, загатна, че ще подаде оставка след следващия отрицателен резултат на „ жълто-черните “. По негови думи „ в идващите часове ще стане ясно какво е решил “.

„ Много е мъчно да се приказва за футбол, когато имаме ненормална конюнктура за футбол. Ако ме питате дали съм удовлетворен – не съм. Паднал е гардът на тима. Виждам неща, които ние като треньорски щаб би трябвало да подобрим. Виждате на стадиона какво е като публицисти, по тази причина би трябвало да сте безпристрастни. Имам към този момент решение на казуса, ще седна с Велизар, ще приказвам. Всеки треньор би трябвало да работи при добра и спокойна конюнктура. Това не е първият или последният стадион, на който ще бъда. Трябва да изговоря нещата, с цел да получите вие резултата, който ще е “.

„ Миналата година никой не очакваше да създадем това, което направихме. Отборът и клубът подвигнаха летвата. Напуснаха ни в този момент много футболисти, организирахме обаче добра подготовка. Контузии и отрицателни резултати, раздробяване на ритъма, тези неща повлияха. Но това не е прецедентна обстановка. Има го във всеки тим. Сигурен съм, че Миньор ще излезе от тази обстановка “.

„ Истината е, че отрицателните резултати повлияха, не направихме тима, който искахме. Това е сигнал, че нещо не е както би трябвало. Божидар Васев не е в тима, беше ни водач освен с головете, а и с държанието. Сега и брат му си потегли. Трудно е да вземем играчи, те имат повишени условия, несъвпадащи с нашия бюджет. Абсолютно идвах с въодушевление на работа, слагам ползите на клуба преди всичко. Винаги търсех метод да се развиват младите и клубът да придобие друг статут. Въпросът е посоката, в която клубът ще реши да продължи. Аз към този момент съм взел решение, ще разберете след часове “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР