Наставникът на Мидтиланд Бриан Приске бе много доволен от победата

...
Наставникът на Мидтиланд Бриан Приске бе много доволен от победата
Коментари Харесай

Треньорът на Мидтиланд: Играчите са в перфектно състояние, Краев е брилянтен

Наставникът на Мидтиланд Бриан Приске бе доста удовлетворен от успеха на неговия отбор с 1:0 над Лудогорец в Шампионската лига. Специалистът е на мнение, че отборната игра е била решаваща за триумфа на датчаните.

“Днес направихме чудесно отборно показване. Знаехме, че Лудогорец е доста мощен тим и по тази причина всеки трябваше да даде максимума от себе си. Още от началото контролирахме мача. Няма подозрение, че физическата ни мощност бе решаваща. Играчите са в съвършено положение, имаме положителни футболисти и на пейката. Индивидуалните качества дават отражение, само че отборната игра бе решаваща. През второто полувреме усетих, че малко губим мача и по тази причина направихме промени. Дадохме благоприятни условия на Лудогорец, само че имахме шанс, че запазихме хладнокръвие”.

“През първото полувреме те нямаха удар във вратата и доникъде на второто ги държахме надалеч от вратата ни. Мисля, че имаме положителни шансове в Шампионската лига. Смятам, че би трябвало да имаме и шанс в идващия кръг. Очакваме идващия мач към този момент. Дали Краев ще се трансформира в основен състезател за нас, зависи за него. Той е брилянтен състезател и се показа мощно в Португалия и в този момент се приспособява доста добре към състава ни в този момент. Ще получава шансове за игра”, сподели Приске.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР