Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, коментира . "Вярно е,

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, коментира . "Вярно е,
Коментари Харесай

Мъри: Имах сериозни притеснения и те се потвърдиха

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, разяснява .

"Вярно е, че мачът се разви удобно за нас. Вкарахме два бързи гола, вторият беше много хубав. През второто полувреме мачът се затвори, само че имам съществени забележки към нашето показване. Не бяхме на оптималните си скорост и централизация. Цяла седмица се пробвам да втълпя на футболистите, че е значимо да забравим финала. Явно не съумях по най-хубавия метод. Но щом спечелихме, е добър мач за нас ", съобщи Стоилов.

"Ако мислим за финала, имаше опция още рано-рано да приключим в шампионата. И трето, и четвърто място вероятно дават присъединяване в Европа. Левски не може да се откаже. Под никаква форма не извинявам такива внушения "мислим за финала ". Пред 10 хиляди индивида Левски всеки мач би трябвало да играе добре. Дори да губим, би трябвало да играем нашия жанр. "

"Това идва повече от самостоятелната техника. Подсказваме да се шутира, само че чак да е особено отработено... Важно е да развиваме игровия си жанр, една загуба или победа не би трябвало да обърква главите им. Имах съществени терзания за това и те се потвърдиха. "

"Несериозно е да разясняваме Ивелин Попов, би трябвало да откри оптималната си спортна форма и ще бъде потребен. Аз знам неговите качества. По-важно е тимът да се концентрира върху двете благоприятни условия за Европа, при нас няма мачове без значение. Дори да загубим и двете, ние би трябвало да играем на живот и гибел. "

"Трябва да поддържаме повече личните си тимове и да гледаме другите. Аз желая футболът да носи наслада на хората ", приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР