Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира победата на "сините"

...
Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира победата на "сините"
Коментари Харесай

Тити Папазов: Подходихме с уважение към съперника

Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов разяснява успеха на "сините " над Спартак със 104:80 (22:20, 29:25, 28:18, 25:17) точки като посетител в среща от НБЛ:
"Мач, в който подходихме с почитание към противника. За тях най-големия проблем беше отсъствието на центъра Крисевич, а ние играехме на моменти с Кийт и Омари. Беше ясно, че в хода на мача ще получим преимущество там. Отборът на Спартак сподели висока успеваемост от тройката, само че за нас бе най-важно да не се контузим и да дадем повече време на тези, които се влагат в подготвителния развой, а играят по-малко ", показа Папазов.

"Получи се добър мач. Знаехме, че са с по-къс състав и използвахме преимуществото си под коша. Справихме се сносно през второто полувреме. Мисля, че от мач на мач ставаме все по-добри. Чувствам се ужасно в Левски Лукойл ", добави баскетболистът на столичния отбор Кийт Клентън.

"Основната ни цел против Левски бе да не излизаме обречени, а да покажем, че можем да се борим с най-хубавите. Въпреки, че през вчерашния ден центърът ни се контузи и без него осакатяхме, само че въпреки всичко се държахме. Натрупахме обаче фаулове и по-късно стана мъчно. За да имаме някакъв триумф против който и да било, е мъчно без играчи Герасим Николов и Милен Дудев при бързия жанр, който желаеме да постановяваме. Нормално е и разликата да се вдигне ", разяснява от своя страна треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски.

"За нашите благоприятни условия, един заслужен мач. Тъй като сме осакатени откъм високи играчи. Центърът ни изкълчи гален и взехме решение да почива за този мач. Левски имат 15 индивида, които се въртят всеки мач. Не може да се доближим до тяхното движение, само че дадохме всичко от себе си ", е мнението на баскетболиста от Спартак Пл Константин Коев./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР