Наставникът на Етър Росен Кирилов беше видимо недоволен след изпуснатат

...
Наставникът на Етър Росен Кирилов беше видимо недоволен след изпуснатат
Коментари Харесай

Кирилов: Биха ни с изритани топки, не може само Дани Младенов да вкарва

Наставникът на Етър Росен Кирилов беше очевидно неудовлетворен след изпуснатат от негови състав победа и най-после дори загуба на неговия отбор с 1:2 при гостуването на Ботев Враца. Той посочи многото пропуски на неговия състав като главен проблем.

"Не успяхме да си вкараме ситуациите през първата част. Невероятни пропуски и през първо и второто полувреме за нас. Ботев Враца ни би с изритани топки. Губехме прекалено много единсборства и изгубихме извоюван мач ".

"Ние не се прибрахме, Ботев Враца заигра непосредствено и след промяната на схемата им не успяхме да се ориентираме. Не може единствено Дани Младенов да вкарва голове и от това страдаме. По обикновени способи губим точки и мачове. Не мога да кажа дали има дузпа, би трябвало да виждам ситуацията отново ".

"Много хубави офанзиви направихме, трябваше да вкараме 3-4 гола и мачът щеше да тръгне в друго русло. Тежи ни неналичието на победа и в случай че успеем един път да бием всичко ще се усъвършенства. Това ще е преломният миг ".

"Иван Иванов към този момент е част от нашия състав и скоро ще стартира да играе. Търсим вътрешни халфове заради травми и напускащи играчи, имаме потребност от играчи. Лично аз не усещам напрежение за своя пост ", приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР