Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров беше повече от доволен

...
Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров беше повече от доволен
Коментари Харесай

Людмил Киров: Имам уверение, че ситуацията в Дунав ще се оправи

Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров беше повече от удовлетворен след триумфа на „ драконите” против Царско село с 2:1. Киров призна, че има уверения, че от тази седмица ще стартират заплащания към футболистите и финансовите проблеми да бъдат загърбени.

Доста симпатична победа, само че Царско село си имаха шансове. На фона това, което се случи последните месеци това е тимът, който желая да виждам.

„ Имаме някакво увещание, че бъдещето на клуба ще е положително. Няма смисъл да затлачваме тези тематики, защото ме боли главата от това, което се случи. Имаме увещание, че от четвъртък всичко да бъде наред, а до края на седмицата би трябвало да има заплащане. Раздаде се тимът и им благопожелавам трите точки”, продължи Киров.

„ Малко по-спокойни са футболистите и се усмихват – това ме радва. Двете загуби от Етър и Ботев Пловдив съм сигурен, че щяхме да вземем нещо от тези мачове, в случай че нямаше финансови проблеми. При паузата ще създадем една образователна игра с юношите. Аз и моят екип мислим, че е вярно умерено да изиграем една контрола”, приключи Людмил Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР