Наставникът на червените отбеляза, че отборът върви във възходяща линия

...
Наставникът на червените отбеляза, че отборът върви във възходяща линия
Коментари Харесай

Любо Пенев: Трябва повече концентрация, не е нормално да имаме 20 удара и само един гол

Наставникът на " алените " означи, че тимът върви във възходяща линия и се надява тази наклонност да се резервира и в идващите мачове.
 Георги Русев поведе ЦСКА 1948 към втора победа в елита, твърд вратар избави Хебър от погром Георги Русев поведе ЦСКА 1948 към втора победа в елита, твърд вратар избави Хебър от погром
" Давам висока оценка на момчетата за днешния мач. Доволен съм, играхме добре. Радвам се, че продължаваме във възходяща линия. Не съм удовлетворен, че вкарахме единствено един гол, а създадохме доста обстановки. Това е единствената промяна, която би трябвало да създадем за идващите мачове. Това е сигнал.
22  Хебър (Пазарджик) - ЦСКА 1948
Трябва да бъдем по-концентрирани. Както водиш 1:0, а си отправил 20 удара, може да се случи нещо и да стане 1:1. Трябва шанс - както в живота, по този начин и в спорта.

Хубаво започваме сезона, въпросът е по какъв начин ще приключим. Провеждаме един естествен подготвителен развой и непрестанно лаская момчетата, тъй като работят добре. Това се вижда и на терена ", съобщи Ел Голеадор.

Снимки: Борислав Цветанов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР