Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Накарахме Ботев да играе като гост у дома си

Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след загубата на своя отбор от Ботев (Пловдив). “Моряците ” отстъпиха с 0:1, само че треньорът остана удовлетворен от играта на своите футболисти.
 Ботев (Пд) надделя своя призрачен сън Черно море и направи сериозна поръчка за третото място Ботев (Пд) надделя своя призрачен сън Черно море и направи сериозна поръчка за третото място
“Мисля, че не можахме да вкараме гол и по тази причина загубихме. Най-важното нещо е, че аз не мога да съм неудовлетворен от играчите. Накарахме Ботев да играе като посетители вкъщи си и се защитаваше. При първата си по-сериозна контраатаката ни вкараха. Може да се случи на всеки да допунсе гол, нямам искания към футболистите, може би малко повече класа и самочувствие в завършващата фаза.

Имаме още 4 мача и в случай че играем по този начин, естествено, че имаме късмет за 3-ото място. Макар че, в случай че приказваме като бюджет, ние и Славия сме надалеч от останалите тимове. Поставихме си цел да влезем в топ 6, идната ни е да нападаме по-предните места и вероятно шампионатите. Засега не сме толкоз надалеч. Във футбола би трябвало и да вкарваш обаче ”, съобщи Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР