Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес даде мнението си след

...
Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес даде мнението си след
Коментари Харесай

Моралес: Много ме боли от начина, по който паднахме

Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес даде мнението си след тежката загуба на своя отбор от Ботев (Пловдив). Врачани отстъпиха с 0:6 като посетители, а старши треньорът остана извънредно отчаян от този крах.
 Ботев (Пд) скри топката на Ботев (Враца), Ману се регистрира с хеттрик Ботев (Пд) скри топката на Ботев (Враца), Ману се регистрира с хеттрик
“Да ви кажа почтено не мога да се оправам за тази загуба. През този живот съм имал доста загуби и като играч, и като треньор, само че доста ме боли от метода, по който паднахме. Дължим извинения на целия град. Когато не влизаш фокусиран в мача, не влизаш квалифициран, допускаш неточности. Днес, както с ЦСКА, допуснахме доста и тези неточности се санкционират. Слаб мач, съперникът бе много по-добър нас, по-фокусиран и допуснахме доста неприятна загуба.

Аз си поемам цялата отговорност, само че тук не става въпрос единствено за моята отговорност, а всеки да поеме такава. Идва идващият мач в нашия дом и ние трбява да побеждаваме и да демонстрираме друго държание. Надявам се играчите да вземат поука. Ние вършим разбори, само че те излизат на терена. Мисля, че ще се изправят на крайници тази седмица, уповавам се за идващия мач да са подготвени ”, съобщи Моралес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР