Наставникът на БАТЕ (Борисов) Кирил Алшевски засипа с похвали .

...
Наставникът на БАТЕ (Борисов) Кирил Алшевски засипа с похвали .
Коментари Харесай

Треньорът на БАТЕ засипа с похвали ЦСКА-София, но се закани да го отстрани

Наставникът на БАТЕ (Борисов) Кирил Алшевски засипа с похвали. Двата отбора се изправят на следващия ден един против различен в мач от втория прелиминарен кръг на Лига Европа, който ще се играе от 20.00 часа на стадион “Българска армия”. Треньорът на хегемона в Беларус дефинира алените като “силен тим, който играе бърз и атакуващ футбол”.

“Зная доста за противника. Балансиран, мощен тим. Играе бърз и атакуващ футбол. Особено по фланговете. Знаем защо става въпрос”, сподели Алшевски, който съжалява, че няма да може да разчита на двама от водачите в отбора, които са диагностицирани с ковид, само че все пак е актегоричен, че тимът му знае по какъв начин да играе в Европа и е тук, с цел да в профил противника.

“Нещата се трансформират без нашите двама водачи. Винаги сме побеждавали българските тимове, само че това е ставало извънредно мъчно. Знаем, че ЦСКА е побеждавал беларуски тимове, само че се надяваме да променим традицията.

Въпреки че съм млад експерт, задачата пред мен е единствено победа. БАТЕ гони в евротурнирите единствено победи.

Въпреки всички проблеми, които имаме, нашите футболисти знаят по какъв начин да играят европейски мачове. Шансовете са 50/50.

Ако се наложи, ще играем и продължения. Важното е крайният резултат да е в наша полза”, добави треньорът на БАТЕ. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР