Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира дипломатично писанията, че каталунският

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира дипломатично писанията, че каталунският
Коментари Харесай

Валверде: Гризман е страхотен играч, но аз предпочитам моите

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде разяснява дипломатично писанията, че каталунският клуб е покрай съглашение за Антоан Гризман. “Гризман е страховит състезател, само че аз избирам моите. Ще забележим какво ще покаже в бъдещето”, съобщи старши треньорът на конференция преди утрешния мач с Леганес.

“Предстои ни дуел със противник, на който мъчно се вкарват голове. Те са получили попадения в едвам една от петте си домашен срещи. Това е стабилен тим, който има вяра в себе си. През идващите дни ни предстоят значими мачове като посетители (б.р. в сряда против Ювентус), които би трябвало да спечелим”, довери експертът.

“Трябва да сме деликатни с тези мачове. Подобен беше и дуелът с Мурсия. Всички си мислят, че ще минем безпроблемно. Трябва обаче да се положат старания. Ако си напомним предишния сезон, ще забележим, че Барса губи точки на такива игрища. Не е толкоз блестящо да играем в Леганес, в сравнение с “Wanda Metropolitano”, само че точките още веднъж са три”, съобщи той с усмивка.

Запитан за кой ще стиска палци в дербито сред Атлетико Мадрид и Реал Мадрид, Валверде отговори: “И двата отбора са на осем точки зад нас. Ако спечелим, оня мач не ни интересува. Както споделя Зидан, има доста време”.

Каталунците гостуват на “Бутарке” на следващия ден от 17,15 часа. Примера дивисион 12 кръг, неделя 19 ноември  Леганес 21:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР