Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде, говори пред медиите часове

...
Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде, говори пред медиите часове
Коментари Харесай

Валверде: След мача срещу Леванте трябва да празнуваме!

Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде, приказва пред медиите часове преди дуела с Леванте от 35-ия кръг на Ла Лига. При триумф каталунците ще си обезпечат 26-ия купа в шампионата.

Срещата на "Камп Ноу " е от 21:45 часа, а в 17:15 часа е тази на Атлетико против Валядолид. При неуспех на столичани Барса ще стане първенец без игра.

"Имаме опция да станем първенец, желаеме да се възползваме от това. Ако Атлетико се провалят, няма да върша промени по състава. Най-вече от почитание към играчите. Атлетико е огромен съперник, държи ни напрегнат до края ", съобщи Валверде.

"Шампионът е все толкоз оспорван. Надяваме се против Леванте да бъде един празник ", добави той.

"Ливърпул? Вече имам мислено за този мач. Искаме да се израдваме на победа против Леванте, само че е ясно, че сме насочили взор към Ливърпул. Имаме няколко дни до този мач. Ще има промени за него в нашия състав. Те имат един ден повече отмора ".

"Осем трофеи за Барса в 11 години? Ние оценяваме доста купата в Ла Лига и опитваме да я печелим. Турнири като Купата на краля и Шампионската лига зависят доста от моментната форма. Но сезонът в шампионатите е дълъг и играеш на доста сложни за побеждаване места. Коства доста на Барса да печели тези титли ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР