Наставникът на Аякс Ерик тен Хаг е фаворит за нов

...
Наставникът на Аякс Ерик тен Хаг е фаворит за нов
Коментари Харесай

В Англия разкриха името на новия мениджър на Ман Юнайтед

Наставникът на Аякс Ерик загар Хаг е любимец за нов управител на Манчестър Юнайтед. Нидерландецът и старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино се считаха за двамата съществени любимци за поста на „ Олд Трафорд “, само че с Тен Хаг към този момент са стартирани диалози в последните дни. Надеждите на управлението на „ алените дяволи “ са да бъде реализирана сделка до края на този или началото на идващия месец, след което той да бъде разгласен публично за ментор на отбора от лятото, твърди „ Sun “.

Изданието оповестява, че точно Тен Хаг се е трансформирал в цел номер едно след щателни инспекции и разбори в последните месеци на всички претенденти в листата. Настоящият краткотраен ментор Ралф Рангник също е част от екипа, който взе участие интензивно точно в търсенето на предстоящ треньор, както и в създаване на цялостна тактика на работа на клуба вбъдеще. Той ще поеме консултативна роля през лятото, както бе оповестено още при идването му през декември.

Томас Тухел също се появи като претендент за поста заради разтърсванията в Челси. Но в Юнайтед се притесняват, че възможните договаряния с немския треньор ще се проточат точно поради неяснотите към отбора от „ Стамфорд Бридж “.

На „ Олд Трафорд “ имат вяра, че назначението на 52-годишния Тен Хаг, освен ще помогне за привличането на нови класни играчи, само че и ще задържи част от тези, чието бъдеще е неразбираемо. Ще би трябвало да има обаче договаряния и с Аякс, защото актуалният контракт на експерта е до края на идващия сезон.

Самият треньор на Аякс на няколко пъти напоследък отхвърли да разяснява тематиката Манчестър Юнайтед и само съобщи, че е съсредоточен към това да приключи сезона с нидерландския гранд по най-хубавия метод. Той е отпред на амстердамци от 2017-а година, а на сметката си има две трофеи на страната, както и полуфинал в Шампионската лига, изгубен секунди преди класирането на край против Ливърпул. Той е някогашен ментор и на аварийния отбор на Байерн Мюнхен.

Erik ten Hag now FAVOURITE to become Man Utd boss after secret dossier puts him ahead of Mauricio Pochettino in race |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР