Наставникът на Аталанта Джанпиеро Гасперини изрази мнението си след равенството

...
Наставникът на Аталанта Джанпиеро Гасперини изрази мнението си след равенството
Коментари Харесай

Джанпиеро Гасперини: Беше ни трудно, но това е добър резултат

Наставникът на Аталанта Джанпиеро Гасперини изрази мнението си след равенството с Олимпик Марсилия (1:1), в първия мач от полуфиналната фаза на шампионата Лига Европа.

" Това беше страховит първи гол, положително придвижване и тъкмо обмислен пас. Очевидно в този вид мачове е значимо да сътворяваме повече положения, както би трябвало да бъде в Бергамо, тъй като едвам в края на мача още веднъж започнахме да играем остро. Беше ни мъчно, само че това е добър резултат. Олимпик загуби тук единствено един път през годината и сподели всичко, което можеше на този стадион.

Явно това е добър резултат за нас - да не загубим от мощен тим на доста сложен стадион. В реванша ще имаме преимущество на семейството, само че би трябвало да сме доста деликатни с контраатаките на Олимпик. Ще би трябвало да покажем качествена игра, изключително в офанзива, само че ще имаме нашите почитатели и би трябвало да играем по-добре, в сравнение с в първата среща ", разяснява Гасперини, представен от пресслужбата на УЕФА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР