Наставникът на Арда Стамен Белчев обяви, че от новия сезон

...
Наставникът на Арда Стамен Белчев обяви, че от новия сезон
Коментари Харесай

Стамен Белчев напуска Арда

Наставникът на Арда Стамен Белчев разгласи, че от новия сезон няма да бъде треньор на тима. Той разкри, че с управлението не са се разбрали за нов контракт. Новината пристигна след провалянето на отбора с 1:5 от ЦСКА 1948.
 Фъртуна от голове преди почивката ускори упоритостите на ЦСКА 1948 за Европа Фъртуна от голове преди почивката ускори упоритостите на ЦСКА 1948 за Европа
" Поздравявам ЦСКА 1948 за успеха. Искам да се извиня на нашите почитатели за резултатите. Не се справихме в отбрана и средата на терена в този мач. Не се получи това, което бяхме решили. Така съм решил. Всички би трябвало да са подготвени, когато им се даде късмет. Някои не оправдаха доверието. Така е във футбола. Най-вероятно настройката към този момент е за отмора. За мен това не би трябвало да се случва. За страдание през днешния ден не беше по този начин. Ще търсим почтено представяме. Надявам се с играта да поднесем опрощение на почитателите. Нека другата седмица да подновим подготвителния развой. Тогава ще преценим. Надявам се множеството да схващат ситуацията ”. „ Няма да съм аз треньорът през идващия сезон. Договорът ми изтича. Не се разбрахме с управлението. Очаквам оферти. Разделяме се. Арда разочарова в последните няколко мача. Преди това показахме положително равнище. Бяхме равностойни в множеството мачове, само че дребните неща надвиха ”, съобщи Белчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР