Наслаждавам се сега на любовта. Такава романтична връзка ме устройва

...
Наслаждавам се сега на любовта. Такава романтична връзка ме устройва
Коментари Харесай

Кобилкина се връща при бившия

„ Наслаждавам се в този момент на любовта. Такава сантиментална връзка ме устройва сега, не искам женитба и битовизми. 19 години живях в брак с първия и втория си брачен партньор и към този момент не желая да се бракосъчетавам “, безапелационна е Наталия. Тя е в страхотни връзки и с двамата си някогашни, те в никакъв случай не я не помнят на рождените й дни. С втория брачен партньор Такис Дреттакис даже излизат на вечери, събират се на празници и се грижат поравно за сина си, писа " Галерия ".

Споделяя, че и с двамата си някогашни е в прелестни връзки, само че с цел да го реализиран „ беше голяма работа и от двете страни “. „ Всеки един мъж, с който съм имала съществени връзки, ме е научил на нещо и съм признателна на ориста, че сме се срещнали. Така беше и с Делчо, първия ми брачен партньор. Трудно ни беше първоначално, само че той ме научи да не мърморя, а да се взема в ръце и да върша това, което най-вече обичам - логиката на психиката. Много се обичахме, само че химията изчезна. И откакто изчистихме „ боклуците “ от живота си, той потегли в посока „ здравословно хранене “, аз започнах с консултациите. Така всеки откри ново занятие и заживя щастливо “, споделя Наталия за живота си с първия й брачен партньор, с който била в брак цели 11 години.
Реклама
Тя изненада мнозина с раздялата си и с втория си брачен партньор Такис. Те по този начин и не оповестиха повода, само че Кобилкина изрично отхвърля, че е намесен трети човек. С него сексоложката живя 9 години. " Трябват, да загърбиш егото си и да изпитваш безусловна обич към другия. Не изключвам даже в миналото отново да се съберем, в случай че създадем трансформацията, само че към този момент ни е добре поотделно “, споделя Наталия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР