Наскоро в свое тв интервю певицата Анелия призна, че е

...
Наскоро в свое тв интервю певицата Анелия призна, че е
Коментари Харесай

Ето кой бизнесмен е новото гадже на Анелия

Наскоро в свое тв изявление певицата Анелия призна, че е щастливо обвързана. Тя не загатна име, само че пък това подразни апетита на медиите и тайната идентичност на индивида до нея лъсна.

Едва ли е изненада, че индивидът до Анелия не е инцидентен, нито пък безпаричен. Случайно или не, фолк певиците постоянно се хващат със заможни мъже, които по стичане на събитията заплащат клиповете и песните им.

 undefined

Новият на Анелия се споделя Любомир Захаринов, който се занимава с хазартен бизнес у нас. Заедно с брат му Марио Захаринов са притежатели на верига хазартни зали и на един от най-новите уеб сайтове за залагане.

Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която наскоро го подари и с дете. Не е ясно дали певицата е в другарски връзки с моделката, откакто сега са в роднински връзки.

Запознати издават, че Анелия към този момент живее в дома на своя обичан, а в нейната просторна къща се шири щерка й Ивон. Певицата е решила и да понижи малко клубните си изяви, с цел да има повече време, което да прекарва с обичания си.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР