Наскоро в Инстаграм профила си актрисата Диана Доимитрова публично възропта

...
Наскоро в Инстаграм профила си актрисата Диана Доимитрова публично възропта
Коментари Харесай

Бяс от Диана Димитрова! Думите срещу Костадинов

Наскоро в Инстаграм профила си актрисата Диана Доимитрова обществено възропта против дейностите на " Възраждане ", а повода е, че техни симпатизанти пак възпрепятстваха прожекция на филм, за който настояват, че е с хомосексуален подтекст. Продължението в профила й, меко казано, провокира бурни реакции.

" Kато човек, който основава изкуство, като жител на Република България, като човек, който приема разликите на хората и искащ да се назова " европеец ", съм омерзена от вчерашната акция на симпатизанти на " Възраждане ", стартира поста на Димитрова в мрежата.
-->
Направих си труда, преди два часа да виждам този ``скандален`` филм, тъкмо поради тази акция. Аз съм много директна и ще кажа, че това е един от най-смислените филми, които съм гледала. Един от най-дълбоките филми, които съм гледала. И Ви го предлагам. Имам и персонална история, която се припокрива със сюжета на кино лентата.

Сори, пичове, можете да си избръснете дребния черен мустак, тъй като центъра на кино лентата, не е въобще КОНКРЕТНО за гейовете. Той е за нещо доста по-голямо. Уви, когато си едноклетъчна амеба, усещанията се свеждат само до принуждение. Аз съм сигурна, че тези хора, даже не са го гледали... Но повече ме побиват тръпки, че това държание се толелира.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР