Наскоро Майли Сайръс обяви, че си дава почивка от музикалната

...
Наскоро Майли Сайръс обяви, че си дава почивка от музикалната
Коментари Харесай

Раздели ли се Майли и с Коди

Наскоро Майли Сайръс разгласи, че си дава отмора от музикалната сцена поради интервенцията на гласните струни, която претърпя. И щом се скри от центъра на вниманието, слуховете по неин адрес не закъсняха.

Последната вест в персоналния й живот е връзката с музиканта Коди Симпсън . Двамата много настоятелно я демонстрираха в обществените мрежи, макар че Сайръс към момента е публично омъжена за Лиъм Хемсуърт.

В последните дни обаче се появи слух, че Майли и Коди към този момент не са дружно и са поставили завършек на късата си случка. Решение е било взето от Сайръс, която желала да се концентрира върху себе си. Двамата са съумели да се разделят с положително и да запазят другарските си връзки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на Окт 31, 2019 в 10:16 PDT

След разпространяването на тази вест пристигна и нейното опровергаване . Според доближени на двойката, те са дружно, не са се разделяли, а преди седмица са били в Тенеси, където Сайръс се възвръща след интервенцията на гласните струни, написа Daily Mail.
 Майли Сайръс, възпалението на сливиците и интервенцията на гласните струни на певицата
Защо Майли Сайръс стопира да пее

Временна почивка

Натовареният график на Сайръс в никакъв случай не е бил проблем за двойката, а тя още от началото е дала на Симпсън да се разбере, че желае своята независимост и не е подготвена за съществено обвързване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР