Наскоро Дженифър Лопес навърши 54 и това е още един

...
Наскоро Дженифър Лопес навърши 54 и това е още един
Коментари Харесай

Наистина ли Дженифър Лопес изглежда така

Наскоро Дженифър Лопес навърши 54 и това е още един мотив да се възхитим какъв брой удивително наподобява тя за годините си. Разбира се, за всеки е ясно, че с цел да поддържа фигурата си певицата тренира и се храни здравословно, а за бъде кожата ѝ все по този начин стегната, поставя грижи с друга козметика.
 Дженифър Лопес е секси по бански на празненството за 54-ия си рожден ден
Секси фотосите на Дженифър Лопес от рождения ѝ ден

Певицата наподобява зашеметяващо по бански и на 54

Самата Джей Ло има лична козметична марка - JLo Beauty и нееднократно е показвала продуктите в Instagram профила си. Надниквайки в него откриваме и ново видео, в което певицата демонстрира по какъв начин се грижи за кожата си. Както можем и да предположим, тя залага на артикули на JLo Beauty, измежду които са серум и хидратиращ крем със слънцезащита.

" Скоро чествах рожден ден и се усещам по-добре от всеки път. Това съм аз, с натурално лице и без грим ", написа  към поста си в Instagram. Това, което тя най-вече акцентира, е, че видеото не е обработвано, няма филтър и ретуш.

Някои от почитателите на певицата обаче не са доста уверени, че тя в реалност наподобява толкоз безупречно. Въпреки че скептиците са на мнение, че Джей Ло " наподобява фантастично " и " по-млада от 54 ", по-скоро не имат вяра, че за видеото няма особено осветяване или филтър.

" Виждал съм други нейни фотоси и тя наподобява по друг метод от този. Не споделям, че не наподобява необикновено, само че това е малко подвеждащо ", написа в един от мненията.

Друг коментиращ пък предизвиква  да се покаже естествена и без филтри и да не заблуждава почитателите си.
 Когато Дженифър Лопес прави секси дарове на Бен Афлек
Когато Джей Ло прави секси дарове

Абсолютно се съгласяваме с посланието му

Защитници на певицата, естествено, също показват мнение, като един от тях не пропуща да ѝ направи комплимент, че сияе " от вътрешната страна на открито ". Друг пък отбелязва, че за своите 54 години Джей Ло е толкоз естествена и красива и точно поради това хората ѝ завиждат и я ненавиждат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР