Наскоро Александра Богданска изненада феновете си с официалната си поява

...
Наскоро Александра Богданска изненада феновете си с официалната си поява
Коментари Харесай

Има ли нов мъж в живота на Александра Богданска

Наскоро Александра Богданска изненада почитателите си с формалната си поява на аления килим на 80-ия кино фестивал във Венеция, където родния модел съумя да очарова присъстващите с елегантната си визия. 
 Александра Богданска и Христиана Парова ни учат по какъв начин да упражняваме
Когато Алекс Богданска и Хриси Парова ни учат по какъв начин да упражняваме

Едно занимателно видео, което споделиха моделът и фитнес инструктурката

Александра беше заложила на стилна транспарантна рокля в физически цвят с бели перли на Pembe Kenan Couture, с която несъмнено съумя да притегли вниманието. 

А в този момент родната инфлуенсърка още веднъж съумя да ни изненада. Този път с новината, че има мъж до себе си. В малко изявление пред Николай Шопов, който е прочут с видео наличието, което разгласява в TikTok, дава отговор на някои доста персонални въпроси. Именно там признава, че има някого до себе си, въпреки и да не разкрива името му.

Попитана дали би трансформирала нещо от предишното, Богданска дава отговор, че нищо не би трансформирала. " Научила съм доста уроци и съм признателна за тях ", добавя хубавицата.

Това, за което най-вече съжалявала е, че не обръща задоволително внимание на околните си хора. Скритият ѝ гений е, че може да плете на една кука. Освен това моделът признава, че може и похапва ужасни количества доста люти неща - джинджифил, люти чушки, уасаби.
Гледайте последната 4-та част от рубриката 37 въпроса с Алекс Богданска!
Александра споделя и, че най-важният съвет за една майка е да се доверява на инстинктите си и да бъде спокойна, че децата ѝ ще бъдат добре и в бъдеще, и всичко ще бъде наред.
 Александра Богданска на аления килим във Венеция
Александра Богданска - ослепителна на аления килим във Венеция

Родният модел по нищо не отстъпва на международните звезди

Не крие и че обичаният ѝ дизайнер е Пембе Кенан, на която постоянно се доверява, с цел да я облича на всички огромни публични събития, на които участва - в това число и във Венеция преди няколко седмици. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР